29Юли2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
SOUEE

Kонкурс за рисунка „Сподели усещането“

 Покана, делкараця за участие

В рамките на Националната кампанията  „Сподели усещането“, Спешъл Олимпик България кани всички хора с интелектуални затруднения да вземат участие  в  конкурс за рисунка.

Във връзка с предстоящите Летни европейски игри в Антверпен всяка делегация получи покана да вземе участие в Международната изложа в рамките на игрите. Международната изложба ще се проведе от средата на август до края на септември 2014г. в Белгия.

Всички желаещи хора с интелектуални  затруднения могат да изпратят снимка на своя творба на електронната ни поща до 28.02.2014. ( Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ). Всички получени снимки ще бъдат публикувани на сайта на Спешъл Олимпикс България.

Национално жури ще избере 5 творби, които да предложи за селекция на организаторите на Международната изложбата. Съгласно регламента на Международната изложба организаторите ще изберат по 3 творби от всяка страна-участник. Жури от изтъкнати белгийски експерти ще избере 40 творби, които ще участват в Международната изложба.

По време на Европейските игри на Спешъл Олимпикс ще бъде организиран търг на картините, а парите от продадените картини ще отидат за организирането на Европейските летни игри на Спешъл Олимпикс.

Ще бъде отпечатан каталог с творбите, участвали в Международната изложба.

Авторите на номинираните 5 български творби ще се срещнат с атлетите от българската делегация след завръщането им от Европейските игри.

Спешъл Олимпикс България ще организира пътуваща изложба със  всички изпратени творби в училищата домакини по време на Регионалните игри‘2014.

Изисквания към творбите:

Моля, изпратете снимки на Ваши творби – живопис или рисунка до 28.02 2014 на ел. поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. и подписана декларация за участие съгласно приложения образец.

Размерът на творбата трябва да бъде не по-голяма от 1x1 метър.

Трябва да знаете, че ако вашата творба бъде избрана да участва в изложбата, тя може да бъде продадена с благотворителна цел.

Моля, изпратете оригиналите Ваши творби в София 1000, бул. “Княз Дондуков” No. 5 вх. 3 ет. 7 ап. 27 до 15.03.2014.

Моля, ако имате въпроси не се колебайте да ни потърсите за допълнителна информация.

Деница Давидкова, Мениджър Комуникации, тел. 0885 321 361 и ел. поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.Дата на публикацията: 20 Февруари 2014 Автор: Админ1
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици