26Юли2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
SOUEE

Конкурс по изобразително изкуство „Обичаме България” - Състезание по изобразително изкуство 2013 г. за български деца по целия свят

Флаер с регламент

Да отпразнуваме любовта си към България

Екипът на The Best of Bulgaria, с подкрепата на „Тектрис консулт инк.“, Невада, САЩ, организира първото по рода си Състезание по изобразително изкуство, което ще съвпадне с подготовката по пускането на пазара на престижното и образователно приложение за iPad “The Best of Bulgaria”.

В състезанието могат да участват всички български деца (деца с поне един български родител) на възраст между 5 и 16 години. Участието е БЕЗПЛАТНО. Работите ще бъдат оценявани в три възрастови групи (5-8 г., 9-12 г. и 13-16 г.)  и два раздела („Български деца, живеещи в България“ и „Български деца, живеещи в чужбина“).

Шестте класирани на първо място победители ще получат последен модел 16GB WiFi iPad с приложението “The Best of Bulgaria”, а следващите класирани девет участници ще получат грамоти. Първите десет класирани участници във всяка група ще бъдат показани на изложба в София, организирана за откриването на приложението, и ще бъдат включени в самото приложение.

Прилагаме флаер на български език, където ще намерите регламента на конкурса, а пълната информация е на уебсайта www.obichamebulgaria.com.

Безплатната демонстрационна версия на iPad приложението "The Best of Bulgaria" ще бъде готова след около 2 седмици. Можете да получите повече информация, като изпратите електронно съобщение с  "The Best of Bulgaria" в предметния ред на  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.   или като посетите www.thebestofbulgaria.eu.Дата на публикацията: 16 Май 2013 Автор: Админ1
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици