11Април2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
SOUEE

Конкурс „Европейският парламент: защо трябва да ме е грижа?” на Европейския политически център

Европейският политически център, подкрепен от Европейския парламент, набира участници за своя конкурс „Европейският парламент: Защо трябва да ме е грижа?”.

Участниците могат да бъдат граждани на ЕС и Хърватска на възраст между 16 и 30 години, като ще бъдат приемани индивидуални или групови записи. Те трябва да изразят по иновативен и убедителен начин защо Европейския парламент е важен за тях и защо е необходимо да се гласува на следващите избори за Европейски парламент. Те може да пишат, пеят, рисуват, танцуват, да правят филми или да използват всякакви други творчески начини, за да изразят своето становище на запис, който да изпратят в срок до 28 март 2013 г.

Двадесет отличени участника ще бъдат наградени с пътуване до Брюксел, където ще имат възможността да представят своите успешни записи, ще могат да научат повече за европейските институции и да обменят идеи като млади европейци с тези, които взимат решения в ЕС. 

Повече информация за конкурса и условията за кандидатстване може да бъдат открити на електронната страница на Европейския политически център ТУК и на Facebook страница, специално създадена за събитието, ТУК

Регистрационен формуляр за участие

Краен срок: 28 март 2013 г.Дата на публикацията: 24 Януари 2013 Автор: Админ1
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици