16Април2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
SOUEE

Треска за усмивки – Национален конкурс за „Най-усмихнат клас на България 2016“ на Сдружение „УСМИВКА“ с подкрепата на Община Бургас

По традиция всеки първи петък на октомври, преди да настъпи есента, се отбелязва Световният ден на усмивката. Негов основател, както и автор на популярното усмихнато жълто личице, е американският график Харви Бел, създал символа като част от рекламна кампания през 1963. Днес усмихнатото лице е един от популярните емотикони не само в Интернет, но и навсякъде в нашия живот.

Според Бел това трябва да бъде денят „посветен на доброто настроение и добрите дела“ и да преминава под мотото:

Направи добро.

Помогни на някого да се усмихне.

Бел смятал още, че това трябва да бъде ден, в който всеки да се усмихва и да дарява усмивки на околните. Датата е в началото на октомври, защото началото на есента определено има нужда от повече усмивки.

За трета поредна година Сдружение „УСМИВКА“ с подкрепата на Община Бургас организира Национален конкурс на тема „Най-усмихнатият клас на България 2016“ от 18.09.2016г. до 20.10.2016г. Конкурсът ще се проведе в 6 категории.

I-ва категория–„Най-усмихнатите деца в детската градина“

II-ра категория  – „Най-усмихнати първолаци“

III– та категория – „Най-усмихнат начален курс от 2-ри до 4-ти клас

IV– та категория – „Най-усмихната прогимназия“ 5-ти до 8-ми клас

V– та категория – „Най-усмихнати гимназисти“ 9-ти 11-ти клас

VI–та категория – „Най-усмихнати абитуриенти“

Тази година конкурсът отново ще бъде за фотография, но с формат А4. Всеки желаещ да се включи в конкурса трябва да изпрати фотография на класа с размер А4( МОЖЕ И ПО-ГОЛЯМ ФОРМАТ) на адрес Бургас ул. „Янко Комитов“ 4  Митка Георгиева  – Сдружение „УСМИВКА“ за конкурса.

На обратната страна на снимката да са отбелязани точен адрес, име на участник - клас в конкурса, имейл адрес, телефон за контакт и категорията в която участва. Фотографиите ще бъдат оценявани от жури. След приключване на конкурса фотосите ще бъдат представени в изложбата „Най-усмихнатият клас на България 2016“ организирана от Сдружение „УСМИВКА“.

На всички участници в конкурса ще бъдат изпратени грамоти по имейл адрес (затова е задължително да се посочи имейл адрес), а за победителите ще има осигурени награди, плакети и грамоти на хартиен носител!

Митка Георгиева Председател на УС

0887 395403

www.ngousmivka.org

гр. Бургас

ул. “Янко Комитов„ 4

за конкурса „Най-усмихнатият клас на България 2016 г“

 Дата на публикацията: 30 Септември 2016 Автор: Админ1
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици