16Април2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
SOUEE

Национален детски конкурс за есе на тема „Какъв искам да стана, когато порасна?“

От 05 април до 28 април 2016г. Център за развитие на човешките ресурси и Еврогайдънс България организират Национален детски конкурс за есе на тема „Какъв искам да стана, когато порасна?“ Конкурсът има за цел да насочи общественото вниманието към избора на професия от съвсем ранна възраст и да насърчи участниците към вглеждане в собствените им таланти и мечти.

 Всеки ученик от 4 до 7 клас от цялата страна има възможност да изпрати есе, в което да опише как вижда себе си, когато порасне, за каква професия мечтае, как е направил този избор, какви занимания и лични постижения си представя. Темата на конкурса дава пълна свобода на творчество на участниците и не ги ангажира да се ограничават само със съществуващи професии.

 Получените есета ще се оценяват от Еврогайдънс България и представители на партньорски организации. Резултатите от конкурса ще бъдат публикувани на сайта на Еврогайдънс България, а четирите най-добри творби ще бъдат наградени.

За повече информация моля погледнете на следния линк: 

http://www.hrdc.bg/новини/КОНКУРС-КАКЪВ-ИСКАМ-ДА-СТАНА-КОГАТО-ПОРАСНА-477Дата на публикацията: 14 Април 2016 Автор: Админ1
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици