01Август2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
SOUEE

Конкурс за детска творба на тема „Река Дунав – пътят към сърцето на Европа“

Условия за участие в конкурс за детска творба на тема
„Река Дунав – пътят към сърцето на Европа“
Начало: 30.10.2015 г.
Край: 18.12.2015 г.
Обявяване на победителите: 15.01.2016 г.

КОЙ може да участва?
Всички желаещи на възраст между 4 и 18 г. могат да участват в конкурса с авторски произведения. Няма ограничения за броя на изпратените творби, както и за участието в разделите:
- Рисунка;
- Фотография;
- Литературна творба.
Участващите ще бъдат разделени в 3 възрастови групи. От всяка група ще бъдат избрани най-добрите творби, които ще бъдат наградени.
- I-ва група 4 – 7 г.;
- II-ра група 8 – 13 г.;
- III-та група 14 – 18 г.
КАК мога да участвам?
Кандидатите могат да изпращат творбите си на адрес гр. Русе 7000, бул. „Славянски“ №6 или да ги донесат в сградата на Изпълнителна агенция „Проучване и поддържане на р. Дунав“ на посочения адрес. Фотографиите и литературните творби могат да бъдат изпратени и по електронна поща на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Задължително условие е всяка работа да съдържа следната информация:
- Трите имена и години на автора;
- Училище;
- Адрес на местожителство;
- Телефон за връзка;
- E-mail.
ДО КОГА мога да изпращам произведенията си?
Конкурсът ще бъде затворен на 18.12.2015 г., а победителите ще бъдат обявени на 15.01.2016 г. Имената им ще бъдат публикувани в официалния сайт и фейсбук страницата на Агенцията.

КАКВО мога да спечеля?
Децата ще имат възможност да участват със своите творби в предстоящия албум за
60-годишнината на Агенцията в специален раздел. Ще бъде посочено името им, години и училището, в което учат, а победителите ще спечелят 1 бр. от албума и допълнителни награди.
НАСОКИ ЗА УСПЕХ В КОНКУРСА:
Успех в конкурса ще имат всички произведения, които са обвързани с темата за река Дунав, значението на плавателния път и дейността на Изпълнителна агенция „Проучване и поддържане на р. Дунав“.

Рисунка
По отношение на начина на работа се чувствайте свободни да експериментирате с различни техники и материали. Форматът на листа или платното да не бъде по-малък от А4 (30/21 см)

Фотография
При изпращане на снимки, отпечатани на фото хартия, форматът да не е по-малък от 13/18 см.

Литературна творба
Имате свобода по отношение на литературната форма на изказ. Есе, приказка, стихотворение, песен или хайку, ние с радост и любопитство ще се запознам с всички изпратени произведения.

Присъединете се към facebook страницата ни https://www.facebook.com/appdbg, където ще научавате всички новини, свързани с конкурса.
При допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на телефон: 082/298 032 или на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.Дата на публикацията: 09 Ноември 2015 Автор: Админ1
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици