01Август2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
Freedom Dance Studio – Русе благодари на момичетата от СОУЕЕ ”Св. Константин-Кирил Философ” за представянето им на Националния конкурс и Държавно първенство по спортни и танцови дисциплини „Дъга от таланти” – Пловдив 2014-та! Водеща

Freedom Dance Studio – Русе благодари на момичетата от СОУЕЕ ”Св. Константин-Кирил Философ” за представянето им на Националния конкурс и Държавно първенство по спортни и танцови дисциплини „Дъга от таланти” – Пловдив 2014-та!

 

Деница Дудеваот ІХг клас и Магдалена Илиева от VІІІб клас се състезаваха в категория ТРИО и при изключителна конкуренция завоюваха място в челната шестица за танцовата миниатюра ”Облаци”. Двете талантливи момичета са част от големия успех на FREEDOMDANCESTUDIOв категория ГРУПИ– ЮНОШИ: първо място за танците „Разболяване” и ”Русалии”,второ място за танца „Нестинарки” и ГРАНД ПРИ.

Благодарим на Стела Дамянова от ІVг клас, Йоана Георгиева от ІІІг клас, Йоана Боева от ІVб клас, Антония Дудева от Іа клас и Грета-Елена Шандуркова от Vг клас за двете втори места в категория ГРУПИ – ДЕЦА с танците „Рио” и „Фънки”, за първото място в същата категория с танца „Ханг” и ГРАНД ПРИ.

Благодарим на СОУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ” за поощряването на младите таланти!

АНИТА И АЛЕКС АСЕНОВИ
хореографи и ръководители на FREEDOM DANCE STUDIO – РусеДата на публикацията: 29 Май 2014 Автор: Админ1

Галерия със снимки

 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици