18Май2024

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
Достойно представяне на учениците на СУЕЕ в Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език Водеща

Достойно представяне на учениците на СУЕЕ в Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език

 

Ая Донева от 8 „а“ клас се класира на първо място в І възрастова група – VI-VIII клас на областния кръг на Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език, което ѝ дава право за участие в националния кръг, който е планиран да се проведе на 07-08 ноември в гр. Златоград.

На първо място във II възрастова група - IX-XI клас на общинския кръг на състезанието бе класирана Милка Костова от XI „а“ клас. Нейното устно представяне по темата на състезанието “Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.” – Albert Einstein впечатли журито със своята убедителност и емоционалност. За съжаление, тя не можа да се включи в областния кръг, защото беше карантинирана и на нейно място се яви класираният на второ място в групата Данаил Александров от XI „Б“ клас. Той демонстрира отлични комуникативни умения по езика и зае второ място на областния кръг.

Останалите участници също бяха много подготвени и с желание презентираха темата, показвайки своите езикови умения.  

Успех на Ая на националния кръг!Дата на публикацията: 22 Октомври 2020 Автор: СУЕЕ

Галерия със снимки