23Юни2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
Дни на Еразъм+ в СУ за европейски езици Водеща

Дни на Еразъм+ в СУ за европейски езици

 

За поредна година СУ за европейски езици отбелязва инициативата „Дни Еразъм“ (Erasmus Days), която цели да покаже положителното въздействие на Програма „Еразъм+“ върху всички нейни участници.

Програма „Еразъм+“ започва през 2014 г. и ще приключи в края на тази година. Тя подкрепя дейности в областта на училищното образование, висшето образование, младежкия сектор, професионалното образование и обучение и образованието за възрастни.

Предлагаме Ви да се разходите по дигиталната карта на Европа и да разберете колко много страни са посетили през последните 6 години учители и ученици от нашето училище. Проектите, в които СУ за европейски езици е участвало през тези години са имали за цел да обогатят знанията и да развият уменията на учители и ученици, да изградят стабилни партньорства с други училища и страни от Европа, да насърчат използването на иновативни методи на преподаване и учене, както и да мотивират учениците да изучават чужди езици, които неизменно им помагат в запознанствата с нови култури и приятели.

Предствяме на Вашето внимание впечатленията на наши учители и ученици от техните участия в проекти на програма „Еразъм+“:

Финален продукт по проекта „CLIL Threads and Trends in the Solar System Laburinth"Дата на публикацията: 16 Октомври 2020 Автор: Админ1
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици