11Август2022

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
Трима учители от СУ за европейски езици бяха удостоени с отличия "Посланик на свободния дух в моето училище" Водеща

Трима учители от СУ за европейски езици бяха удостоени с отличия "Посланик на свободния дух в моето училище"

 

 

На един от най-българските дни – 1 ноември, Ден на народните будители – трима учители от Средно училище за европейски езици бяха номинирани от своите ученици и удостоени с призове на официалната церемония по награждаването на учители в конкурса „Посланик на свободния дух в моето училище".

Статуетка „Посланик на свободния дух в моето училище“ и таблет получиха Десислава Бойчева – специалист по образователни технологии и старши учител по английски език и доктор Светлана Христова – старши учител в начален етап. Госпожа Златка Димитрова – старши учител в начален етап, която беше номинирана от своите ученици за иновативните методи, които прилага в работа си, получи грамота за участие в конкурса и ваучер за книги.

Конкурсът „Посланик на свободния дух в моето училище" се проведе за четвърта поредна година по идея на Фондация „Русе – град на свободния дух“ и Фондация „Еконт“. Целта на инициативата в Деня на народните будители е да се насочи вниманието върху учителите, които трябва да са будителите в съвременното общество.

Честито, колеги! Гордеем се с вас.Дата на публикацията: 02 Ноември 2017 Автор: Админ1

Галерия със снимки