01Август2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
До края на август ще продължават номинациите за "Дърво с корен 2016" Водеща

До края на август ще продължават номинациите за "Дърво с корен 2016"

До 31 август, включително, продължават номинациите за любимо дърво на България в конкурса "Дърво с корен 2016". В инициативата може да се включи всеки, като освен в основната категория, дърветата ще се състезават в още три допълнителни:
 

  • “Млад природолюбител” – за номинация от деца от 6- до 14-годишна възраст;
  • Вековните дървета говорят” – за вековни дървета от цялата страна;
  • "Изборът на експертите" – за дървета, оценени като интересни и ценни от експертите в областта – ботаници, дендролози, лесовъди, арбористи, горски служители и др.


Как вашето дърво да се включи в надпреварата? Разкажете ни за него! Посетете го, снимайте го и опишете защо го намирате за специално, защо то заслужава да стане любимо дърво на България!

Победителят ще представи България в международния конкурс „Европейско дърво на годината 2017” и ще получи диагностика с препоръки за подходящи грижи от Асоциацията на арбористите в България. Победителите в основната и допълнителните категории ще получат още: нощувка за двама в комплекс „Косовските къщи”, с. Косово, общ. Асеновград, рафтинг приключение по р. Струма от „Адвенчърнет”, ваучер за посещение в детски научен център „Музейко”, абонамент за National Geographic България и абонамент за NG Kids България.

Конкурсът "Дърво с корен 2016” е отворен за участие за всички – деца, възрастни, учители, ученици, институции, фирми, организации или неформални групи от хора.

Не забравяйте да харесате страницата Конкурс „Дърво с корен“ във Фейсбук, където ще публикуваме всички номинации, новости и събития и ще следим развитието му!
 

Конкурсът „Дърво с корен” на Фондация „ЕкоОбщност”  се провежда с подкрепата на „Асоциация на арбористите в България”, комплекс „Косовските къщи”, с. Косово, общ. Асеновград, „Адвенчърнет”, детски научен център „Музейко”, National Geographic България и NG Kids България.Дата на публикацията: 23 Август 2016 Автор: Админ1
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици