13Август2022

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
Успехи на ученици от СОУЕЕ в национални конкурси Водеща

Успехи на ученици от СОУЕЕ в национални конкурси

 

Преди дни бяха обявени победителите в Националните конкурси за електронна презентация и литературна творба,  посветени на 60-годишнината от присъединява-нето на България към Организацията на обединените нации за образование, наука и култура – ЮНЕСКО.

В надпреварата се включиха 56 електронни презентации на тема „Нека разкажем на света за българските обекти на ЮНЕСКО“ и 7 литературни творби на тема „Наследството на Сребърна“. В конкурсите се състезаваха ученици от Русе, Силистра, Дулово, Исперих, Разград, София, Варна и  Велико Търново. Най-добрите в оспорваното състезание бяха определени от комисия от експерти на РИОСВ – Русе и външни оценители.

Наши ученици за пореден път съумяха да покажат гражданската си ангажираност и високия си потенциал – Иван Иванов от 11б клас спечели първа награда за литературна творба на тема „Наследството на Сребърна”, електронната презентация на Йоана Йорданова от 11г клас беше класирана на трето място, а специалната награда беше присъдена на Жанина Милкова от 11б клас, поощрителна награда получи Йоана Йорданова от 11а клас.

Поздравления за отличените!


Пресияна Миленова Бойчева от 10 в клас на СОУЕЕ в оспорвано състезание спечели втора награда в Националния конкурс за електронна презентация на тема:  "Нека разкажем на света за българските обекти на ЮНЕСКО", обявен от Регионалната инспекция по околната среда и водите - Русе. Да и пожелаем бъдещи успехи!Дата на публикацията: 12 Юни 2016 Автор: Админ1