23Септември2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
SOUEE

Класация на МОН Британска+Българска бакалавърски програми по мениджмънт и финанси

Според официалната класация на МОН, както и според международни класации, Висше Училище по Мениджмънт е водеща образователна институция у нас по няколко обективни критерия (моля вижте ТУК), в т.ч.:

  • намиране на работа от завършилите студенти(минимална безработица)
  • индекс на цитиране на преподавателите в Scopus (без автоцитирания)
  • Най-добрите1000Бизнес университети в света.

ВУМ е акредитиран като българско висше училище от НАОА и като британски университет от The British Accreditation Council и е в Регистъра на висшите училища на МОН.

Ние имаме съвместни бакалавърски програми с Cardiff Metropolitan University, които завършват с две бакалавърски дипломи – британска и българска.

Сигурен съм, че във Вашето училище има младежи и девойки, които биха избрали да следват на английски език в България, като получат желаната британска диплома + българска диплома при много по-изгодни финансови условия, отколкото ако учат например във Великобритания или друга страна в Европа.

Готов съм да дойда на среща с Вас и с Вашите ученици за допълнителна информация по програмата и по условията за обучение.

Нашата мисия и цел е да дадем по-добър старт и възможности на младите хора в България, продължавайки постигнатото от Вас.Прочетено 2088 пъти Последно променена на 11 Октомври 2018
Публикувана в Важни съобщения
Сваляне на прикачените файлове:
Дата на публикацията: 11 Октомври 2018 Автор: Админ1
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици