17Септември2019

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
Отличен старт на новата учебна година за учители от СОУЕЕ Водеща

Отличен старт на новата учебна година за учители от СОУЕЕ

От 1 до 5 септември  в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“ ЕОД под патронажа на Министерството на образованието и науката се проведе семинар на тема „Извънкласните  и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение и възпитание на учениците“.

Председателят на Съюза на българските учители - д. ик. н. Янка Такева приветства участниците.

Въвеждащи приветствия  произнесоха Станка Шопова-председател на УС на фондация „Устойчиво развитие за България“ и доц. д-р Райна Захариева.

В него участваха учители от цялата страна. Те споделиха своя опит в различни  форми на извънкласна дейност- клубове, кръжоци и др.

В заключителния етап бяха наградени отличените в Международния конкурс „Извънкласните и извънучилищни дейности – за устойчиво качествено обучение и възпитание на учениците“.

Специалната награда на Председателя на Синдиката на българските учители бе дадена на екипа от СОУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“  гр. Русе  - Анка Билчева,  Стефка Георгиева и Татяна Стефанова за извънкласната им работата в областта на екологията.Дата на публикацията: 08 Септември 2014 Автор: АдминПД

Галерия със снимки