09Юли2020

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
Ученици от СУ за европейски езици отиват на националния кръг на състезанието за речеви и комуникативни умения на английски език Водеща

Ученици от СУ за европейски езици отиват на националния кръг на състезанието за речеви и комуникативни умения на английски език

 

На 19.10.2017г. в СУ Възраждане –Русе се проведе областен кръг на Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език. за учебната 2017/2018г. Присъстваха ученици от СУЕЕ Св. Константин-Кирил Философ, ПМГ Баба Тонка, ПАГ Гео Милев, СУ Възраждане и ПГИУ Елиас Канети.

В свободен разговор на английски език с членовете на журито и с предварително подготвено устно представяне по темата: Cfrrectifn does, but encouragement does more, учениците от СУЕЕ “Св. Константин-Кирил Философ”:

Милка Илиева Костова от 8а клас–I възрастова група (VI-VIII) и Йоанна Ангелова Стефанова от 11 клас–II възрастова група (IX-XI) се представиха достойно и се класираха за национален кръг в гр. Сливен.

Времето за представяне на всеки участник бе до 15 минути: до 5 минути за предварително подготвеното устно представяне и до 10 минути за свободен разговор.

На победителите Честито и успех на националния кръг на състезанието!

 Дата на публикацията: 26 Октомври 2017 Автор: АдминПД
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици