18Септември2019

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
СОУЕЕ “Св. Константин-Кирил Философ” e първото училище в Русе, което Уча.се награди като Иновативно училище на България! Водеща

СОУЕЕ “Св. Константин-Кирил Философ” e първото училище в Русе, което Уча.се награди като Иновативно училище на България!

Ако искате да получите 1 месец безплатен абонамент до всички видео уроци и упражнения в Уча.се!


СОУЕЕ “Св. Константин-Кирил Философ” избира да обогати иновативно методите си на преподаване в класните стаи, както и за своите ученици вкъщи, използвайки Образователен сайт №1 на България - Уча.се

Уча.се е онлайн платформа с уроците за училище на разбираем и интересен език. Със своите над 5500 видео урока и упражнения, сайтът помага на всички ученици от 1-ви до 12-ти клас да повишат успеха си, да се забавляват и да имат повече свободно време. След видео уроците ученикът може да тества наученото с упражнения и ако някъде отговори неточно, Уча.се автоматично предлага точния откъс от урока, за да навакса пропуска! Материалите следват напълно официалната училищна програма на МОН и е съобразен с ДОИ (държавните образователни изисквания).

 

До момента уроците са изгледани над 12 500 000 пъти от над 350 000 регистрирани ученици, учители, родители и студенти. Това печели на Уча.се над 20 награди, сред които и за най-добър образователен сайт на България в 3 поредни години. СОУЕЕ “Св. Константин-Кирил Философ” се старае да мотивира и даде още една възможност на своите ученици да си помагат с уроците вкъщи лесно, разбираемо и модерно онлайн, а на своите учители да преподават, използвайки в клас видео уроците и упражненията на Уча.се, които много им помагат.

За всички останали над 5500 видео урока и упражнения по всеки предмет от 1 до 12 клас, платформата се предлага със символичен абонамент от 49,80 лв. за 12 месеца. Само срещу 14 стотинки на ден - както казват приятелите ни от Уча.се - на цената само на една дъвка, можете да изберете и инвестирате в своето образование или това на децата си. Да, разработените уроци са много по-ценни, но екипа на Уча.се споделя и вярва, че всеки ученик е нужно да има възможност да учи разбираемо, интересно и иновативно, а този нов начин на учене да е достъпен за всяко българско семейство. Можете да се регистрирате на http://www.ucha.se/!

 

Само сега с код souee всички ученици от нашето училище получават и подарък от Уча.се - 1 месец безплатен абонамент до всички видео уроци и упражнения в Уча.се, като имат вече активиран абонамент за 12 месеца. Своят подарък всеки от училище СОУЕЕ “Св. Константин-Кирил Философ” може да получи на http://ucha.se/kod, като въведе код souee.

Надяваме се да сме ви полезни с това предложение!

Успех,

СОУЕЕ “Св. Константин-Кирил Философ” и Уча.сеДата на публикацията: 30 Ноември 2015 Автор: АдминПД