09Август2020

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
SOUEE

Обръщение към родителите от ръководството на СУЕЕ, относно довършителни дейности за енергийна ефективност към началото на учебната година

Уважаеми родители,

СУ за европейски езици беше включено в мащабен проект на Община Русе за енергийна ефективност и в резултат на него училището ще се сдобие с нова отоплителна система, както и нова абонатна станция. По независещи от нас обстоятелства, е възможно в някои стаи все още да текат довършителни дейности. Те обаче няма да нарушат като цяло учебния процес на учениците. Няма и никаква опасност за живота и здравето на децата. Възможно е в следващите дни някои класове от прогимназиален и гимназиален етап да бъдат премествани за един ден в съседни стаи, за да не се създават предпоставки дори за минимален риск.

Ръководството на СУ за европейски езици се обръща към Вас и Вашите деца за разбиране, толерантност и търпение. Имаме уверение от възложителите и изпълнителите на проекта, че дейностите ще приключат в най-кратки срокове. За нас ще е безценна и Вашата помощ, ако класните ръководители се нуждаят от такава.

Вярваме, че след приключването на проекта, нашето училище ще стане още по-топло и уютно.

Благодарим Ви за разбирането и съдействието!Прочетено 4378 пъти
Публикувана в Важни съобщения
Дата на публикацията: 14 Септември 2016 Автор: АдминПД
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици